Rakkautta

Rakkautta
Seiskaveen taidonnäyte

tiistai 22. joulukuuta 2015

Makuuhuoneen päivitys








Olen jo pidempään haaveillut makuuhuoneen päivityksestä. Ennenhän meillä oli viininpunainen ja liian leveä päiväpeitto sekä verhot joissa violettia, mustaa, valkoista ja vaaleanpunaista. Ihan kivat värit, kunnes viiden vuoden jälkeen iski totaalinen kyllästys. Rahapulan vuoksi ehdin suunnitella tätä pitään ja tutkia sisustusblogeja. olen nyt ihastunut mustavalkoiseen, harmaaseen ja tummansiniseen. En kuitenkaan halunnut makuuhuoneesta pelkkää mustavalkoista, joten halusin tyynyihin hieman keltaista väriläiskiksi. Nämä tyynyt ompelimme esikon kanssa yhdessä. Ei mitään mallijälkeä, mutta meille kelpaa.


Päiväpeitoksi halusin valkoisen vaikka se ehkä onkin hieman uhkarohkeaa lapsiperheessä ja perheessa jossa äiti tykkää syödä suklaata sängystä. Ensin ajattelin tehdä päiväpeiton itse, mutta se olisi maksanu 200 e ->. Prismasta löytyi juuri haluamani peitto vain kuudella kympillä.

Verhokangasta ei tarvinnut edes miettiä, sillä olen ihastunut tähän Marimekon lokkiin. Kaunis ja taatusti ajaton kangas. Tein vain hieman suuret taitteet joten verhon hieman liian lyhyt, mutta kuten sanotaan, meidän koti on käyttöä, ei näyttöä varten. Kun omaa silmää miellytää se riittää. Nämä olivat muuten ensinmäiset itse ompelemani verhot ja yllätyin siitä miten helppoa se olikaan.

1 kommentti: